تاریخ انتشار: شهریور ۱۳, ۱۳۹۹
یادداشت دکتر حمزه مهرابی در خصوص شرایط کرونایی و تحصیلات دانش آموزان : درحالی به آغاز سال تحصیلی نزدیک می شویم ( ۱۵ شهریور ماه) که ویروس کوید ۱۹، همچنان درحال جولان است . اعلام مکرر وزیر محترم آموزش و پرورش مبنی بر بازگشایی مدارس بخصوص در مقطع ابتدایی، موجب تشویش و نگرانی والدین […]
یادداشت دکتر حمزه مهرابی در خصوص شرایط کرونایی و تحصیلات دانش آموزان : درحالی به آغاز سال تحصیلی نزدیک می شویم ( ۱۵ شهریور ماه) که ویروس کوید ۱۹، همچنان درحال جولان است . اعلام مکرر وزیر محترم آموزش و پرورش مبنی بر بازگشایی مدارس بخصوص در مقطع ابتدایی، موجب تشویش و نگرانی والدین شده است. به نظر می رسد حضور دانش آموزان ابتدایی وحتی متوسطه، در کلاس های درس کاری نامعقول و اشتباه است . چرا که :
به همان دلیلی که کلاس دانشجویان دانشگاه ها به شکل مجازی برگزار می شود، با دلایل قوی تری باید کلاس های آموزش و پرورش نیز به شکل مجازی برگزار شود . دانشجویان که سنشان بالای ۱۸سال است نحوه ی پیشگیری و رعایت پروتکلهای بهداشتی را می دانند ولی کودکان و نوجوانان درک صحیحی از ماهیت این ویروس و و مهارتهای لازم برای رعایت نکات بهداشتی ندارند و به راحتی دست آلوده به صورت، بینی و چشم خود می زنند. رفت و آمد دانش آموزان یا با استفاده از سرویس های عمومی صورت می گیرد یا اختصاصی، در هرحال زمینه سرایت ویروس کرونا به سایر همکلاسی ها بیشتر می شود و به شکل تصاعدی افزایش می یابد.
با توجه به اینکه این ویروس مدت زیادی بر روی سطوح و تجهیزات کلاس ماندگار است ،هر مقدار هم که تلاش شود، نمی توان به طور دقیق،کامل و مستمر همه جا را ضد عفونی کرد. از این رو احتمال گسترش این ویروس به دانش آموزان زیاد است .
تغذیه دانش آموزان نیز مساله مهمی است که می تواند در شیوع بیماری موثر باشد. اگر خوردن تغذیه ممنوع شود با توجه به اینکه اغلب دانش آموزان صبحانه نمی خورند، ضعف و بی حالی آنان مانع یادگیری می شود و اگر مجاز به خوردن و آشامیدن شوند، خطر سرایت ویروس چند برابر می شود .
برگشت دانش آموزان از مدرسه نیز، موجب می شود این ویروس را به داخل خانه منتقل کنند. این مساله موجب تهدید جدی خانواده ها مخصوصا فرزندان کوچک تر ونوزاد و نیز افراد مسن می شود ومحیط خانه به یک محیط کاملا ناامن تبدیل خواهد شد.
فصل سرما و گسترش بیماری های فصلی مثل سرماخوردگی و آنفولانزا هم مزید بر علت است که زمینه ابتلا به این ویروس را افزایش خواهد داد .
گویا ما عادت داریم همیشه برعکس عمل کنیم، کودکان که هنوز غرایز جنسی آنها نهفته است را در مدارس جداگانه آموزش می دهیم، امام به محض غلیان غریزه جنسی دختر و پسر، آنها را در دانشگاه های مختلط، جمع می کنیم. در قضیه ویروس کرونا نیز چنین رویه ای را در پیش گرفته ایم، کلاس بزرگسالان در دانشگاه که رعایت نکات بهداشتی برایشان آسانتر است را به شکل غیر حضوری برگزار می کنیم ولی کودکان که مهارت لازم در این زمینه ندارند را مجبور به حضور در کلاس می کنیم !
انتظار می رود ستاد ملی مبارزه با کرونا هرچه زودتر نسبت به اعلام برگزاری کلاس های آموزش و پرورش به شکل مجازی، خانواده ها را از نگرانی درآورده و با تصمیم صحیح و بهنگام ، مانع ایجاد موج جدید کرونا در کشور شود.
فرهنگی
اخرین اخبار ایران و جهان
به گزارش خبرنگار ما پس از آغاز تبلیغات انتخاباتی کاندیداهای ریاست جمهوری و همچنین برگزاری مناظرات تلویزیونی نامزده، مردم نیز پای ثابت مناظرههای تلویزیونی کاندیداها هستند. پسندیدم(۰)نمی پسندم(۰)
انتخابات زودرس بر اساس اصل ۱۳۱ قانون اساسی در پی شهادت رییس جمهور ریسی انتخابات زودرس بر اساس اصل ۱۳۱ قانون اساسی در پی شهادت رییس جمهور رییسی انتخابات ریاست جمهوری چهاردم ۸ تیرماه برگزار…
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب و اعلام عزامی عمومی در پی شهادت رییس جمهور و همراهان «رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت» 🔹 پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی و اعلام عزای عمومی در پی درگذشت شهادتگونه رئیسجمهور…
إنا لله و إنا إلیه راجعون رئیسجمهور به درجه رفیع شهادت نائل شد إنا لله و إنا إلیه راجعون رئیس جمهور کشورمون آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی به همراه تیم همراهشون در حادثه ناگوار…
بایگانی مطالب بر اساس ماه